PARDUOTUVĖS: I – VII 10 – 20 val.* PASLAUGOS: I – VII 10 – 20 val.*

RESTORANAI: I – VII 10 – 20 val.* RIMI: I – VII 9 – 22 val.

Paslaugos

Expert grožio salonas

Tel.: +370 680 35555
info@salonasexper...
Dirbame I-VII 10-21

2 aukštas

Expert grožio salonas

Expert salonas

 

Expert – tai kasdienės grožio paslaugos ir prekės lengvesniam ir gražesniam Jūsų gyvenimui. Mes siekiame, jog kiekvienas klientas būtų aptarnautas nuoširdžiai ir visada norėtų pas mus grįžti! Atliekame virš 60 grožio paslaugų su aukščiausio lygio kosmetika ir įranga. Profesionalai nuolat tobulina ir atnaujina savo žinias Lietuvoje ir užsienyje, tam kad patenkintų kiekvieno iš Jūsų, mieli klientai, individualius poreikius.

 

 

 

Kirpimas

 

Expert grožio salone atliekami: moteriški kirpimai, vyriški kirpimai, vaikiški kirpimai.

 

Plaukų dažymas

 

Atliekame dažymus įvairiomis dažymo technikomis: balayage, ombre, sombre, miliravimas (sruogos), airtouch, babylights ir t.t

 

Manikiūras-pedikiūras

 

Salone daromas manikiūras, manikiūras su paprastu lakavimu, manikiūras su ilgalaikiu lakavimu, ilgalaikio lako nuėmimas, parafino vonelės.

 

Veido procedūros

 

Expert salone atliekamos veido procedūros, tokios kaip: veido valymas, veido drėkinimas, veido šveitimas, veido odos atjauninimas, raminamoji veido procedūra ir daugelis kitų. Mūsų kosmetologės patars ir padės išsirinkti būtent jums tinkančią veido procedūrą.

 

 

 

 

 

 

 

Kodėl verta apsilankyti pas mus?

 

Asortimentas

 

Expert salone gausus paslaugų pasirinkimas. Atliekame visų rūšių kirpimus, dažymus, bei plaukų gydymą ir atstatymą.Taip pat manikiūro ir pedikiūro specialistės gali Jums pasiūlyti tiek gelinį lakavimą, tiek lakavimą paprastu laku. Ir žinoma, kosmetologės pasiūlys begalę veido procedūrų, antakių korekciją.

 

 

 

Meistrai

 

Visi meistrai mūsų salone yra visapusiškai kvalifikuoti specialistai. Nuolatos kelia kvalifikaciją seminaruose ir mokymuose užsienyje. Galime jais didžiuotis ir vadinti tikrais kirpimų technikos ir koloristikos žinovais!

 

Aptarnavimas

 

Esame viena didelė komanda ir visą dėmesį skiriame Jums! Stengiamės būti dėmesingi ir rūpestingi, užtikrinant šimtaprocentinį aptarnavimą.