PARDUOTUVĖS: I – VII 10 – 20 val.* PASLAUGOS: I – VII 10 – 20 val.*

RESTORANAI: I – VII 10 – 20 val.* RIMI: I – VII 9 – 22 val.

Profesionalus dovanų pakavimas Vilniuje

Nesvarbu, norite supakuoti gimtadieninę, kalėdinę ar bet kokiai kitai šventei (progai) skirtą dovaną, leiskite mums pasirūpinti Jūsų dovanomis! PLC „PANORAMA“ esančiose parduotuvėse Jūsų dovanos bus profesionaliai, stilingai ir kruopščiai supakuotos.

 

Dovanų pakavimas vaikams ar suaugusiesiems

Po PLC „PANORAMA“ stogu įsikūrusiose parduotuvėse dovanos pakuojamos pagal jūsų norus ir lūkesčius. Jei dovana skirta vaikui, parduotuvių personalas parinks žaismingą dovanų pakavimo popierių, pridės gražių elementų, kaip ryškiaspalvis kaspinas, o tai vaikui suteiks papildomo džiaugsmo. Jei dovana skirta suaugusiam žmogui, bus proga pagalvoti, kokia mėgstamiausia jo spalva, ir pagal tai parinkti dovanų popierių ar juosteles perrišti. Parduotuvių darbuotojams galėsite papasakoti ir apie kitus jubiliato pomėgius, kurie leis dovaną pateikti išties unikaliai.

 

Didelių (ir mažų) dovanų pakavimas

Turite didelių matmenų dovaną? Nebėda. Atvykite ir parduotuvių specialistai parinks tinkamiausią dovanos įpakavimą pagal jos dydį. Kalbant apie mažas dovanas, verta pasvarstyti ir apie dovanų kortelės ar net piniginių dovanų įspūdingesnį pateikimą. Galbūt tiks graži dėžutė, kurią galima papildyti ir mielu atviruku, saldainiais, gražiai perrišti kaspinu ir dar papuošti kalėdiniu ar kitokiai progai skirtu akcentu? O gal norite dovaną pateikti tikrai neįprastai ir jus sudomintų dovanos pakavimas į balioną? Tegul dovanos išvaizda prideda stiprų akcentą ir dar labiau pradžiugina žmogų, kuriam tai yra skirta.

Įsigiję PLC „PANORAMA“ dovanų kortelę, nereikės papildomai rūpintis jos pakavimu, nes kortelės nuguls turkio ar rožinės spalvos dėžutėse.

Panorama dovanų kortelė 2Panorama dovanų kortelė

Nemokamas dovanų pakavimas

Apsipirkus tam tikrose parduotuvėse, dovanų pakavimo paslaugos jums bus nemokamos. To galite pasiteirauti parduotuvių konsultantų.

 

Profesionalias dovanų pakavimo paslaugas teikia:

PIN PIN

Greitai ir profesionaliai supakuosim Jūsų dovaną šventei ar verslo partneriui!

Apsilankykite PIN PIN parduotuvėje 1 aukšte.

IMDECO

Jūsų išsirinktas prekes čia pat supakuosime kaip dovanas, nes mūsų salone dirba profesionalūs dovanų pakavimo meistrai.

Apsilankykite IMDECO parduotuvėje 1 aukšte.

SKANDIAMO

Mylintiems skandinavišką dizainą.

Apsilankykite SKANDIAMO parduotuvėje 1 aukšte.

C&D STYLE

Nustebinkite artimuosius ne tik originaliomis dovanomis, bet ir ypatingu jų įpakavimu!

Apsilankykite C&D STYLE parduotuvėje 1 aukšte.