PARDUOTUVĖS: I – VII 10 – 20 val.* PASLAUGOS: I – VII 10 – 20 val.*

RESTORANAI: I – VII 10 – 20 val.* RIMI: I – VII 9 – 22 val.

PEDRO DEL HIERRO NAUJA KOLEKCIJA

Nauja kolekcija jau atkeliavo! “Pedro del Hierro” laukia tavęs!

“Pedro del Hierro” ir toliau išlieka ištikimas savo stiliui ir elegancijai. Rudens-Žiemos 16/17 pristatoma vyriška kolekcija yra moderni ir išskirtinė, tuo metu moteriška  – unikali. Abi kolekcijos apjungia tradicijas, modernumą ir kokybę.

Nauja kolekcija įrėmina įvairius kaimyninius Europos miestus. “Pedro del Hierro” kolekcijos charakteris ryškus ir urbanistinis, atspindintis šiuolaikines tendencijas, stilių ir spalvų įvairovę skirtingose šalyse.

Pagrindinės sezono naujienos yra koncentruotos į kasdieninį darbinį įvaizdį: working classic, casual ir business casual.

Aktyviai, moteriškai ir moderniai moteriai “Pedro del Hierro” siūlo prabangius ir spalvingus audinius. Kolekcija skirta moteriai norinčiai pabrėžti savo įgimtą žavesį.  Aksesuarų linija pagaminta Ispanijoje apjungia: dizainą, meistriškumą ir kokybę.

Dizainerio palikimas išlieka vardo DNR. Kolekcijos įvaizdis apjungia gerą skonį iš praeities ir šiuolaikiškumo tendencijas.

“Pedro del Hierro” prisijungė prie Cortefiel 1989 m. ir nuo 1992 yra valdoma Grupės. Nuo 2007 metų buvo atidarytos 492 parduotuvės  41 šalyje.

foto2