PARDUOTUVĖS: I – VII 10 – 20 val.* PASLAUGOS: I – VII 10 – 20 val.*

RESTORANAI: I – VII 10 – 20 val.* RIMI: I – VII 9 – 22 val.

Freska monton vitrinoje skelbia atsinaujinimą

Po žinomo Lietuvos dalininko prisilietimų, neatpažįstamai pasikeitė  MONTON vitrina

Tris dienas MONTON vitrinoje darbavosi žinomas Lietuvos dailininkas Andrius Naraškevičius, kuris jau spėjo išgarsėti savo freskomis ir grafiti darbais ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Profesionalus dailininkas daugiau kaip dešimtmetį specializuojasi didelio formato freskų tapyboje ant lauko sienų. Andriaus piešiniai jau yra puošę pastatų sienas ne tik Lietuvoje, bet ir Kanadoje, kur jis, bendradarbiaudamas su žinomomis kompanijomis, įgyvendino ne vieną reklaminį ar socialinį projektą.
„Tikriausiai daug kam žinomas tas saldus jausmas, kai prieš remontą sienas gali išpiešti taip, kaip tik širdis geidžia. Neatsispyrėme jam ir mes, besiruošdami „Monton“ parduotuvės rekonstrukcijai. Vitriną papuošė viena žinomiausių moterų pasaulyje, kurios žavesiui nėra abejingų“, – sako „Baltika Lietuva“ rinkodaros vadovė Alina Kemežienė.
Dailininko A. Naraškevičiaus darbą keletą dienų buvo galima stebėti gyvai. Nuostabią freską kviečiame apžiūrėti „Monton“ parduotuvės virtinoje, antrame PLC Panorama aukšte.
Birželio pabaigoje „Monton“ parduotuvė keletui savaičių bus uždaryta tam, kad po rekonstrukcijos savo klientus galėtų pakviesti į dar gražesnę ir stilingesnę apsipirkimo erdvę. Bendrovės atstovai neslepia, kad prieš užsidarymą savo klientus palepins ir išskirtinėmis nuolaidomis.

Užsukite į MONTON!